Movie Road og Alabama Hills

Movie Road og Alabama Hills bruges ofte af Hollywood og er fyldt med kendte lokationer fra film og TV – Iron Man, Tremors, Star Trek m.fl.

17 sep, 2022

Før du besøger Alabama Hills

Kører du til Whitney Portal, spotter du måske Nightmare Rock og fristes af at gå på opdagelse i området, kendt som Alabama Hills. Jeg vil dog anbefale at besøge Lone Pine Movie Museum først. Du kan fint tage på hikes og vandreture, men med indsigt i områdets film og TV historie vil du få et andet perspektiv på de unikke klipperformationer.

Movie Road

Movie Road ligger vest for Lone Pine på vejen ud mod Whitney Portal. Kort efter Nightmare Rock starter Movie Road og snor sig ind i Alabama Hills, kendt for sine unikke klippeformationer og naturlige buer (arches). Denne vej tilbyder utrolige udsigter til både Sierra Nevada-bjergene og de særprægede klipper, som har dannet baggrund for så mange film og tv-serier.

Hikes og klippeformationer

Der er flere små hikes i Alabama Hills, der tager dig helt tæt på de mange naturlige buer i området.
En af de mere populære hikes er Mobius Arch Loop Trail. Det er en 1 km rundtur, som fører dig ud til Mobius Arch, en af de mest fotograferede naturlige buer i Alabama Hills.

En lille afstikker fra Mobius Arch tager dig ud til Heart Rock, en bue du kan se fra p-pladsen til Mobius Arch.

Videre fra Alabama Hills

Skal du nordpå fra Lone Pine, kan du enten køre af Highway 395 eller følge den 13 km lange Movie Road og opleve Alabama Hills. Det er en grusvej som de fleste lejebiler fint vil kunne klare – ellers mister du ikke så meget tid, hvis du skal vende om.

Når du kommer lidt nord for Lone Pine inde i Alabama Hills fornemmer du for alvor områdets variation. Der er endda et grønt område i det golde landskab når du kommer til Moffat Ranch Road, kort før du møder Hwy 395.

Her kan du se den rute jeg kørte fra Lone Pine via Movie Road tilbage til Hwy 395.

Besøg Alabama Hills

Movie Road og Alabama Hills er åbent året rundt og er gratis at besøge. Området er populært til dagsture, men mindre kan også gøre det.
Her kan du finde mere info om Alabama Hills.

BEMÆRK! Den direkte vej ind til Alabama Hills fra Lone Pine er lukket i det meste af 2024 pga. store skader på vejene efter uvejr. Det er muligt at komme ind til området ad andre veje. Du kan finde mere info om status på vejen og omveje her.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Bilkørsel i Death Valley

Der er mange myter og gode råd forbundet med færdsel i Death Valley. I bil er Death Valley ikke farlig, hvis du ved hvad du går ind til. Og varmen ikke mere farlig end andre varme steder i USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada